NJRCC 2012 BEAUTIFICATION AWARD WINNING PROJECT

Exterior and interior renovation of 16,000 S.F. office space and of 61,000 S.F. manufacturing and warehouse area. The office area with mezzanine floor contains group meeting rooms, executive offices, main work stations, cafeteria and show rooms.The manufacturing area includes coordination of hazmat safety requirements, and other owner-required programs into the new space. The exterior facade and interior space also required careful design work, setting the company’s creative image.

“Colorful Nails”
The rhythmic colored bars in the lobby wall are a metaphor of manicured finger nails, giving significant meaning to the space for users of the building and the company.

LOCATION
CLIFTON, NJ

YEAR
COMPLETED (2012)

    error: Content is protected !!